onsdag, maj 30, 2007

Fredagens arrangement!

I følge Mille dukker
følgende op på fredag:

√Anders B.
√Wawwa O.
√Lars S.
√Peter S
√Olle T.
√Kim (flere Kims?)
√Allan …siges der ;-)
√Jon M.
∕Jannie J.
Kim (som osse passer Oskar)
√Mille D.
√Henrik R.

Så må vi bare håbe vejret og humøret er fint!

søndag, maj 27, 2007

Speed of Light (ikke gratis fotoseminar)

Sakset fra Apples hjemmeside:

Speed of Light - Årets fotoevent
Nikon, Apple og Epson afholder fredag den 22. juni årets fotoevent! Den verdenskendte, amerikanske fotograf Joe McNally vil fotografere, inspirere og trylle med Nikons trådløse flash system ”creative lightning system”, hvorefter Apple overtager med den professionelle fotografs værktøj, Aperture, styring af processen fra capture til output. Epson slutter af med at vise, hvordan du får det perfekte billede på papir - lige fra indstilling af printer, det rigtige papir og til de rigtige farver.

Gratis seminar om fotografering


Apple holder et gratis seminar om Aperture 1.5 og Photoshop CS3, torsdag den 7. juni i Cinemaxx på Fisketorvet. (se mere på linket, som er dette indlægs titel). Tidligere på samme dag afholdes også et FinalCut Studio 2 seminar.

Ny Alliance logo konkurrence!


Nyalliance har udskrevet en logo konkurrence, men deadlinen er d. 1. juni, så man skal have travlt.

Sakset fra deres hjemmeside:
Billedet er ikke fra deres hjemmeside,
men fra Kommunikations Forums.


Hjælp os med vores logo

Er du kreativ? Har du en god idé til vores logo? Så send det til os.
Lad tankerne få frit spil – de eneste krav er, at Ny Alliance’s blå farve indgår, og at logoet symboliserer noget af det, vi står for: nytænkning, samarbejde og globalt udsyn.

Farvekoderne til Nyalliance.dk er: Rød Pantone 186C - Blå Pantone 296C. Skrifttypen er Max black og Max book.

Du kan indsende dit forslag på
nyalliance@nyalliance.dk
, hvor du skriver 'Logo konkurrence' i overskriften. Deadline er den 1. juni 2007. Herefter vil vi gennemgå idéerne og vælge det, vi synes, der bedst udtrykker, hvad Ny Alliance vil. Vinderen får – ud over æren – 5.000 kr.

Vi glæder os til at se, hvad I kan finde på.


Personligt holder jeg mig stadigvæk til "håndtasken", det andet er lidt for "populistisk" ?

fredag, maj 25, 2007


Hej, jeg er Sentas når jeg er på nettet, men som de fleste ved så er mit navn Allan C.
Grafix har fyldt en del i mit liv, i ’89 da jeg blev ledigt, så søgte jeg ind på TIC i Ravnsborggade, som jeg kendte fra Databiblioteket, med overbiblitokaren Birgit Linnebo, (den søde pige/kvinde)
Der mødte jeg vejlederen Bente som sendte mig over til Olle Thorup, i et baghus på Nørrebrogade 14D.
Her sad folk ved et langt bord og arbejdede med Mac’er fortrinvis SE’ere + 1 enkelt SE30 hvortil der var knyttet en megastor farveskærm (21" eller 24" med 256 farver), alle Mac-computere… uha noget nyt,
Jeg kom i audiens hos Olle og en Jørgen Høiland nogle dage senere, og viste mine hjemmeproducerede prøver frem (en matrix/nåle-printer) Det var en ynk at se på, men det var det bedste Olivetti’en formåede… Jeg blev godkendt, og kunne starte en ca 3,5 mdr. senere…
Det blev en spændende tid, med nye computere, nye programmer f.x. PageMaker og nogle monsteropgaver for skolevæsnet, masser af tabeller og små 100 sider. Der blev også introduceret Adobe Illustrator og der var vist også en enkelt udgave af FreeHand. Det var en spas, når de værste hurdler var overstået. Fra denne tid vil jeg gerne hilse Jakob Brandt-Pedersen, nervøse Maria, Jens Rådal Jacobsen, Danny Lund, Giite Mallung, Jørgen Jensen, nu ansat skolevæsnet IC, Nina Nygaard, Finn Mott, Jørgen og Olle, Pedellerne Eivind og Allan, Marie Karlsson, Marianne Ritschel, Karl-Erik Andersen og lang række andre menesker der mere eller mindre grad har haft indflydelse på mig, der var pigerne der lavede PUF-dragen, men som jeg ikke kan huske navnene på.
Tiden gik hurtigt, og en aften, hvor Jørgen som sædvanligt arbejde sent, for han havde mange jern igang, han fik besøg af 2 folk som ville se hvordan en moderne tegnestue så ud, det var Poul Dyrhauge Gregersen og hans AD’er Axel Holm, og da de spurgte om hvor de skulle skaffe sådan en person der kunne betjene de computere, som de påtænkte at anskaffe, så svarede Jørgen at de bare kunne ansætte ham der, hvilket var min ringe person. 4,5 mdr. og tog afsked med TIC/Grafix og startede hos Dyrhauge Reklame & Marketing i Store Regnegade 26.
Det var så min tid som langtidsledig–og aktiveret i TIC/Grafix.

En Grafix blog, hvad skal man bruge det til?

Hej halløj og goddag!

En tanke jeg fik forleden, her i denne Blog alder vi er i, var at lave en Blog for X-grafixere.

Et sted hvor vi kan efterlyse, forespørge, udlode, give væk, købe sælge bytte, give gode råd eller dårlige, annoncere sit liv eller død, fortælle ting der er gode at vide og ting som man skal holde sig fra, sælge en god idé. Måske skal man bruge en til noget arbejde, eller kender en som leder. Måske har man lige problemer med den der dims, eller har lige fundet ud af, hvordan den fungerer. Som skrevet alt fra gode råd til bare et lille samfund af "gamle" mennesker som engang havde et fælles sted på det indre Nørrebro!

Anyway første punkt, må vel være den lille sammenkomst hos Mille. Hvor der skal fejres at Jon forlader landet!

"fredag d. 1 juni
–vi bor stadig i Sankt Hans Gade, nummer 30 og har et fællesrum + gård som er rigtigt fint til sådan en aften.
Der er også et køkken hvor vi kan lave mad, (medmindre vi skulle få mad udefra…???)
Har nogen et andet sted som kunne være bedre, så sig endelig til

til middag kl. (ca.) 20 medbring drikkevare

til at lave mad kl ca. 18"


Mille har denne email adresse: draiby at tiscali.dk

Hilsen Peter