onsdag, februar 27, 2008

Foto konkurence, Canon The Assignment


°Sommerfugl fotograferet i Tropehuset i Zoologisk have i københavn, med min Canon Eos 400D påmonteret en  Sigma 180 mm makro, uden stativ.


Canon Europa starter en ny foto konkurence op den 17. marts 2008. 
Der vil være 4 kategorier som man kan deltage i.

  • Portrait
Are you able to capture pure emotion in a single shot? Can you portray a person's life-story with one photograph? If portraiture is your passion, then submit your best work.

  • Landscape
Are people mesmerized by your images of imposing mountains? Do your city shots positively buzz with life? If landscape photography is your passion, then submit your best work.

  • Sport
Are you talented at seizing that instant when the game turns? Have you caught the moment of absolute glory on record? If sports photography is your passion, then submit your best work.

  • Macro
Does your photography reveal hidden details of everyday objects? Can you unveil secrets through close-ups? If macro photography is your passion, then submit your best work.

tirsdag, februar 26, 2008

Nye bøger

Så har Apple opdateret deres bærbare igen, med bedre priser og hurtigere maskiner. Pro modellerne kan erhverves fra 12695 kr. for den mindste model, hvilket også samtidigt er det bedste køb. Den næste model koster urimeligt meget mere, i forhold til den reelle forskel i mellem de 2. Lidt bedre står det til med den store 17" top model, som koster 17847 kr. Skærmen kan vise en opløsning på 1920 X 1200 pixel, mere end de fleste 20-22" stationære skærme, ret cool til det helt store layout. De mindre MacBook's er også blevet opdateret, men pris fra 7331 op til 10151 kr. for den sorte "luksus" model.

p.s. alle priser er fra Apple uddanelses Store, som reelt kan opnåes af alle.

torsdag, februar 14, 2008

Intet som helst med noget at gøre?

Tjaa, jeg er sgu (skulle gud hjælpe mig), pænt ked af, at jeg ikke var i Forum i går. Min ungdoms "helt", Robert Smith fra den evige unge tungsindige punk/rock gruppe The Cure gav koncert med bandet i går i et totalt udsolgt Forum. I mine yngre dage, har jeg været til koncert med Cure 4-5 gange, altid skillende mig lidt ud fra mængden, i det jeg ikke fulgte den gængse sorte tøjstil, som i høj grad prægede og præger fansne. Anyway det var vist en total fed oplevelse, for de fremmødte se bare denne anmeldelse på Gaffa. Hmm hvorfor gjorde jeg ikke mere ud af at få fat i en billet, så nu kan jeg så sidde her og ærvre mig, imens jeg lytter til de små 400 Cure numre jeg har i mit iTunes. Jeg kan huske min første Cure plade, som jeg lånte på biblioteket i Hillerød (80-82?), Seventeen Seconds. En plade som sidenhen, er i min samling i flere forskellige formatter, og altså incl. Mp3. Men den gang, uden den helt store indtægt, gjorde utallige genlån den til min i flere måneder (jeg mener, at låne tiden var en måned den gang, og man kunne genlåne 3 gange, så jeg havde pladen i minst 3 måneder, med lidt held altså). Nå'm tilbage til gårdsdagens koncert, som varede over 3 timer, endnu en grund til at jeg ævrer mig, for alle de koncerter jeg har været til, var nogle korte nogle, som sluttede i det øjeblik, det blev rigtigt fedt, men sådan er det jo! Life sucks and then you die!

Men alt det her har jo ikke møj med Grafix og andet at gøre, så her er en kort note, relateret til denne blogs normale indhold?

Humac sælger Adobe CS3 pakken til undervisere og studerende til billig pris (ca. 1.900 kr.), kan ses på dette link til en PDF fil. (Den normale udgave koster ca 11.000 kr.).

fredag, februar 01, 2008

Rejsen til Saturn

Så er den på vej, filmen baseret på den bedste danske tegneserie nogensinde, Claus Deleurans "Rejsen til Saturn".
Det er holdet bag "Terkel i Knibe" som er i gang med at lave den. Og hvis det bare holder lidt, så er der gode ting i vente i efteråret 2008 hvor filmen skulle have præmiere. Men indtil da, så må man "nøjes" med forfilmen, eller den oprindelige bog, som f.eks. kan købes på dette link.