fredag, juli 31, 2009

Så er den bestilt!

Jeg fik smidt en bestilling på en ny iPhone 3GS afsted på Telia's webshop. Jeg er ikke sikker på, at Telia er det bedste sted at have en iPhone, 3's tilbud er vist bedre og deres netværk fungerer også meget bedre, men nu har jeg allerede et Telia abonnement, så mit nummer fungerer når jeg får telefonen, og det er lidt godt. Der er dog absolut ikke nogen fordel (udover det med nummeret), i at blive hos et telefon selskab, da det ikke giver en billigere pris på nogen måde. Så jeg kunne være hoppet over til 3 eller Telenor. Anyway ferie blev det ikke rigtig til i år, har dog holdt en uge (denne) og en uge for 14 dage siden. Jeg ville ellers have været afsted på min Yamaha Giggle scooter, som jeg fik købt (er ikke helt klar over hvorfor, da jeg også fik købt en ny cykel tidligere på året, oven i købet en elektrisk en), men købe trangen kommer nok af, at humøret ikke er det mest åbenbare lykkelige, så det fungerer som en slags lykkepille, for at fjerne min hjernes øhhh.......

hmm ganske kort tid efter jeg havde lagt min bestilling på Telia's side, er alle telefonerne blevet udsolgt, så der går sikkert et stykke tid før jeg får en, hmmmm!

søndag, juli 19, 2009

Lange pauser

Åh ja, det er nu en hel måned siden jeg bloggede sidste gang, ikke godt. Anyway sidste blog var om et Photoshop alternativ, og det var jo fedt nok. Men jeg læste så forleden om et initiv, der gik ud på at et firma som hedder Onlive beta tester en spil portal, som gør at man som Macbruger kan spille ALLE (d.v.s. dem de vælger) igennem sin favorit browser. Så ikke noget med at vente på at et spil bliver lavet i en Mac version, da spillet faktisk kun som en slags interaktiv film i f.eks. Safari. Man kunne godt forvente at det ville blive lidt langsomt, eller meget afhængigt af en vældig god internet forbindelse, men siden de har annonceret det, må det betyde at det kan lade sige gøre, og det er sgu ret cool. Det har vel ummidelbart ikke noget at gøre med Photoshop, eller jo det har det. For man kunne tænke sig noget tilsvarende med alle programmer, både dem som vi allerede har i en Macversion og dem som ikke findes. For hvis et tilsvarende firma, nu hoster programmer, så er det bare at logge ind og (betale et eller andet abonnements beløb) og så bruge det program, selv om man ikke har det. Alt sammen noget som bliver mere og mere udbredt i fremtiden, efterhånden som det ikke er styresystemmet der dikterer hvad man kan gøre, lave eller se, menbare ens internet browser der fungerer som program portal, for alle de ting der vil blive udbudt. Dette er så også noget som Google har skudt i gang med deres Chrome browser/styresystem.


På en lidt anden note, så har Blizzard endelig smidt et program ud til iPhone/iPod Touch. Og det er sgu smart, nu kan man browse Armory, sine figurer og mere. Hvilket er rigtigt smart, for en total World Of Warcraft freak som mig. Jeg har også set en video, hvor samme princip som omtalt i starten af dette blog, er overført til iPod Touch/iPhone, så det var muligt at køre WOW på sin lille bærbare. Måske ikke til at Raide med, men bare det at man lige kunne gå lidt ind på sin konto, og tjekke post, banken og auktionshuset, det er sgu smart, men desværre ikke noget som Blizzard havde lavet. Men det kan jo være de er i fuld krig med noget tilsvarende.