fredag, juni 15, 2012

Og endnu en sommer Bundle

Der er endnu et sommertilbud på nettet, bundlehunt.com

Tilbudet er ophørt!

mandag, juni 11, 2012

Retina slår Betina

Så kom WWDC med det helt store roolout af Macs, Macs, software, Airport og andre dimser. Hele seancen kan allerede nu ses på dette link: http://events.apple.com.edgesuite.net/

Apple præsenterede både opdaterede MacBook Air og MacBook Pro, og en helt ny serie af bærbare med superhøjopløste Retina skærme, der kicker totalt røv over for alt andet på markedet. Ultra ultra sejt.
Mac Pro blev også opdateret, eller næsten, for det der blev opdateret var kun processoren, selve computeren er helt den samme. D.v.s ingen ThunderBolt eller USB 3. Noget som de nye bærbare har fået. Men det hele kan tjekkes ud på Apples MacBook side på dette link, og Mac Pro på denne side. Apple's Airport Express har også fået en overhandling og har endelig fået en LAN port, som gør den noget mere bevendt. Der blev samtidigt demonstreret en masse af de nye funktioner i bjergløven (Mountain Lion) 10.7 som bliver sat til salg i AppStore i næste måned. Endvidere demoet Apple også iOS 6, med lige så mange fede nye ting, se mere om iOS 6 på dette link, og om 10.7 på dette.

onsdag, juni 06, 2012

Endnu et bundle tilbud

Her ganske kort tid efter at nedenstående software bundle fra Productive Macs  kom på gaden, så har MacUpdate også smidt en bundle ud til en god pris, dog 10$ mere end nedenstående pakke (49,99 $ eller cirka 298 kr.). I pakken er blandt andet nyeste version af Parallels Desktop, BusyCal, ScreenFlow, Civilization V, Jaksta, Espionage, Speed Download, Attachment Tamer,KeyCue, A Better Finder Rename og My Living Desktop med i pakken.




Tilbudet er ophørt!

mandag, juni 04, 2012

Software bundle

Imens vi venter på nyt fra Apple, så er der kommet en software bundle fra www.productivemacs.com/ 280$ software til en lille bundle pris af 39.99$ (ca. 238 kr).


Tilbudet er ophørt!