onsdag, august 29, 2012

Min store tidsrøver

World of Warcraft har jeg spillet siden det startede for over seks år siden. Og det er stadigvæk stort set, det eneste computer spil som jeg spiller regelmæssigt. Jeg har ikke rigtigt stødt på noget andet, som kunne fastholde min interesse over længere tid, men det skal dog siges at det lakker mod enden. Og mit spilleri er langsomt blevet mindre og mindre. Men her i dag kom der så en større opdatering med nye funktioner, som nok skal fastholde min interesse. For om mindre end et måned, dukker den fjerde udvidelse op, Mist of Pandaria. Selve World of Warcraft blev lanceret i USA d. 23 november 2004, men kom først til danmark i januar 2005 hvor jeg så hoppede på. 2 år senere i januar 2007 kom den første udvidelses pakke The Burning Crusade, som af mange menes at være den ultimative udvidelse til spillet, men tingene skal udvikle sig og november 2008 kom så Wrath of The Lichking. Der igen sparkede nyt liv i spillet. Den tredje udvidelse kom så i oktober 2011 hvor Cataclysm brækkede hele den gamle verden over. Og nu er det så ved at være tid igen, men først smed Blizzard firmaet der står bag World Of Warcraft en større opdatering ud, der nok igen vil dele vandene hos de små 8-10 millioner mennekser der har et aktivt abonnement på spillet.


torsdag, august 23, 2012

Første opdatering af Bjerg Løven er ankommet

I dag torsdag kom så den første opdatering til Mountain Lion.

Med ovenstående beskrivelse af de ændringer/rettelser der måtte være. Opdateringen ankom igennem AppStore, som det nu er tilfældet med alle opdateringer til OSX 10.8.

onsdag, august 22, 2012

Så er sommeren (hvis der egentlig har været noget sommer, altså udover det, som vi har fået her de sidste par dage) ved at være slut, og Mac Legion har sendt en efterår bundle/pakke afsted, med en bunke nyttige (eller mindre nyttige) programmer. Der er et par gamle kendinge, blandt andet det urimelige brugbare MacJournal, som har optrådt i flere bundles efterhånden, men det gør det selfølgelig ikke til et dårligere program.


Se mere på MacLegion.com

Med så mange andre af disse bundles, så er dette også tidsbegrænset, løber vist ud omkring slutningen af august.


Bundle tilbudet er ophørt.

tirsdag, august 14, 2012

Super tilbud, nemlig helt gratis

Mac Legion har smidt et lille software tilbud på bordet, der er ganske uimodståeligt, det er nemlig gratis. Men det er ret tids begrænset, så det er om at være hurtig, for på søndag(19/8) tages det af nettet igen.

Det gratis tilbud er ophørt, og der er i stedet kommet ovenstående tilbud.