onsdag, september 19, 2012

OSX 10.7.5 og 10.8.2 plus iOS 6

Det har været den helt store opdaterings aften. Først dukkede iOS 6 op på min iPhone og iPad, og stort set samtidigt dukkede 10.8.2 op på min iMac. Og får de enten sløve padder, eller dem som ikke kan opdaterer med Bjerg Løven, så smed Apple samtidigt vel nok den sidste opdatering til 10.7 afsted. Det bringer GateKeeper (Mac OSX 10.8s indbygget Malware/vira forbyggelse) til Mac OSX 10.7.5 helt sikkert en smart ting.

Anyway 10.8.2 bringer en del integration med blandt andet FaceBook til OSX, og for de bærbare, skulle batteri leve tiden, være væsentlig forbedret.

iOS 6 er en større opgradering, med en lang liste af opdateringer/forbedringer, blandt som med 10.8.2 en FaceBook integration, så det nu næsten er blevet helt indbygget i iOS 6.
For den større feature gennemgang kan man tjekke f.eks. MacWorlds omtale ud.

Spil nyheder


Guild Wars 2 er på vej til OSX, og man kan hvis man har købt Windows udgaven, så kan man hente en Mac Beta, og spille videre på sin Mac. Absolut en mulighed, hvis man (jeg) bliver træt af WoW.

Se mere på: www.guildwars2.com



Total Annihilation


Et af mine absolut favorit spil, er mere eller mindre på vej igen til Mac OS, nemlig Total Annihilation. Et spil der kun fandtes i en Mac OS udgave, og eneste måde man kunne spille det på i OSX var igennem Virtualisering, f.eks. Cider, Crossover, Parallels, VirtualBox eller andre. Men nu er der nogle "fans" som ved hjælp af KickStarter, har fået finansering til at lave en "moderne" udgave der har fået navnet Planetary Annihilation og forventes udgivet engang til næste år.

torsdag, september 13, 2012

onsdag, september 12, 2012

Så kom der nyt fra Apple

Apple præsenterede her til aften en ny iPhone, iPod Touch og Nano. iPhone 5 som den nye model hedder, bliver sat til salg i danmark fra d. 27 september, med samme pris som den gamle model. Touch og Nano koster henholdsvis 1599 kr. og 1299 kr. D.v.s at det er den gamle  iPod Touch der koster 1599, den nye koster ikke mindre end 2499kr. Der kom ingen iPad mini, men i øjeblikket så står der at den gamle iPad koster 2499, men når man klikker sig længere ind i Apple Store siger den 2999, så det kan være en lille fejl. I præsentationen viste Apple også iOS 6, der kommer ud om en lille uges tid.

Der er også kommet en lille opdatering til iTunes (10.7),
som kan hentes her.