onsdag, april 16, 2008

Så er der udsalg igen! "Opdateret!"

OBS! OBS! Alle programmer i MacUpdate pakken er låst op, så det betyder at man får Paralles softwaren med under alle omstændigheder, så i betragtning af, at det alene koster mere end hele anskaffelses prisen for program pakken, så er der nu slet ikke nogen tvivl om at man skal købe pakken.


Sidste år skrev jeg vist om MacHeist eller var det om MacUpdates software bundle tilbud, og nu er de sgu på gaden igen med endnu en omgang fine tilbud, altså både MacHeist og MacUpdate. Sidstnævnte er i år lidt dyrere end sidste år, men indbefatter i år (hvis der bliver solgt nok pakker) f.eks. også Paralles Desktop software, som integrerer Windows på smukkeste vis (så smukt det nu kan blive at se Windows køre på en Mac) i Mac OSX på en nyere Macintosh (altså dem med Intel processorer). Anyway MacUpdate pakken koster 65$ eller ca. 303 danske kroner, Paralles Desktop koster f.eks. alene 590 kr. så man får en hel del for pengene. Den fulde liste af software, kan ses på dette MacUpdate link. MacHeist bundlen til kun 49$ (eller ca. 230 kr.) indbefatter hele 3 fede spil fra Pangea nemlig Enigmo, Bugdom 2 og Nanosaur 2 og en hel del andre små (og større) programmer, f.eks. WriteRoom som er det ultimative skriveprogram hvis man skal have en historie for hånden, men hele listen kan ses på dette MacHeist link.

mandag, april 07, 2008

Altså altså fremtiden



Min fedeste Mac nogensinde, bliver sgu bare smartere og smartere, efterhånden som udviklere får lavet flere og flere ting til den. Det drejer sig selvfølgelig om min iPod Touch (eller min iPhone, når den kommer i den næste version).

Inden længe, så kan man vel køre World of Warcraft på den :-)

Igennem internettet, kan man f.eks. allerede bruge Photoshop, eller ihvertfald den nye gratis online udgave der findes på dette link.

tirsdag, april 01, 2008

Tjaa, der sker sgu ting og sager!

Jeg blev kontaktet af 2 politi folk i dag. Åbenbart så følger PET med i alverdens internet kommunikation, og så også denne blog. Anyway det ringede på min dør og en myndig stemme fortalte, at det var politiet, og de gerne lige ville spørge mig om et par ting. Flere begivenheder røg igennem mit hoved, havde jeg betalt licens, kørt for hurtigt, fotograferet hvor jeg ikke måtte eller hvad havde jeg gjort? Min mobil skrattede lidt, og en SMS løb ind på den. Alt imens jeg prøvede at finde ud af hvorfor at politiet ville snakke med mig. Nå'm jeg lukkede dem ind, og den ene begyndte at spørge mig om alt muligt, min politiske holdning, mine interesser, mit job og mine gamle jobs og hvad jeg lavede nu. Jeg kunne jo kun svare sandt og begyndte på en længere udredning, som dog blev afbrudt af den anden betjent, som åbenbart fik en eller anden oplysning i sin øresnegl og betjenten som havde spurgt mig, sagde hurtigt "tak, vi vender tilbage senere" og de 2 forsvandt ned af trappen, med mig stående som et kæmpe spørgsmålstegn tilbage i min lejlighed. Underligt, og svært fascinerende, men når man har læst Blekinge gaden banden bøgerne, på ingen måder utroligt! Hvad sker der nu?