mandag, juli 09, 2007

Super duper sommer tilbud (også i regnvejr)!

For et stykke tid siden, præsenterede nogle som kalder sig MacHeist et supertilbud på en samlet bunke Mac software (som jeg smed 50$ efter). Og nu følger MacUpdate efter med et lignene super tilbud, 
nemlig ; SRS iWOW (som er noget audio forbedring til iTunes, men jeg kender det ikke rigtig), GarageSale (som er et auktions værktøj til Ebay, igen siger mig ikk møj, men det kan jo være det lige er det man leder efter?), Cocktail (genialt stykke system software kontrol, som nemt kan blive en stor hjælp i hverdagen), ProfCast (endnu et værktøj jeg ikke kender meget til, men noget med podcast?), Amadeus Pro (lyd redigerings software, som også kan håndtere Mp3 filer), Fetch (virkelig godt FTP software til f.eks. hjemmeside vedligeholdelse), GraphicConverter (simplethen et af de bedste stykker shareware der findes, har altid ligget i program mappen på mine Macs, det kan meget mere end bare at konvertere grafik), Little Snitch (uundværligt stykke software, for folk med f.eks. pirat Adobe programmer, som "ringer hjem" (CS2 og 3), med det så kan man bestemme hvad/hvilken trafik som ens Mac sender ud), Intaglio (kender det ikke, men det gør det jo ikke til et dårligt stykke software) og tilsidst, TechTool Pro (som har overtaget efter Norton ikke kunne finde ud af at lave godt reparations software til Mac OS X). Hele bunken repræsentere en værdi på 434 $, men sælges i en begrænset periode (indtil søndag d. 15 juli, forlænget til d. 19) til kun 49 US$ (eller ca. 267 dkr.), det er sgu et godt tilbud. 
Man køber ikke katten i sækken, da alle programmer kan hentes og afprøves først, inden køb. Klik på de respektive program navne for at gå til programmets hjemmeside, eller klik på overskriften for at gå til http://www.mupromo.com/ som er det sted hvor man kan købe programmerne fra med dette gode tilbud.

Ingen kommentarer: