onsdag, juni 16, 2010

Ny Mac Mini og MacOSX 10.6.4

Den lille Mac Mini, fik en grundig opdatering da Apple lancerede den i nyt design. Desværre er prisen blevet højere, og det kan bedre betale sig at købe en 13" MacBook Pro, altså med mindre man gerne vil have en supercool lille computer.

Apple har også smidt en opdatering til Sne Leoparden afsted. Min download løber op i 315,5 MB og har, i følge den medfølgende info disse opdateringer og ændringer:
10.6.4-opdateringen anbefales til alle brugere, der afvikler Mac OS X Snow Leopard. Den indeholder Safari 5 og generelle rettelser til operativsystemet som forbedring af stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac samt følgende rettelser:

Et problem, der fik tastaturet og pegefeltet til at holde op med at reagere
Et problem, der kunne forhindre nogle Adobe Creative Suite 3-programmer i at åbne. Problemer med at kopiere, omdøbe eller slette arkiver på SMB-arkivservere. Forbedret driftsikkerhed ved VPN-forbindelser
Et problem med afspilning i Dvd-afspiller ved brug af de-interlacing i god kvalitet. Et problem med redigering af fotografier i iPhoto eller Aperture på fuld skærm. Forbedret kompatibilitet med nogle brailleskærme


Indtil videre, så kan opdaten kun findes igennem den indbyggede Software opdatering, men som altid, så er der visse fordele ved at hente Combi opdateringen, når den kommer. Og den er kommet, download link lige her!

Ingen kommentarer: