tirsdag, oktober 04, 2011

iPhone 4S

I dag tirsdag d. 4 oktober, gik Apple's nye chef Tim Cook på scenen i Apple's hovedkvarter på Infinity Drive, Cupertino Californien og efter en gennemgang af hvor godt det står til i Apple land, så blev iPhone 4S præsenteret. Helt samme design som den "gamle" iPhone 4, men indmaden er supet op, med bedre kamera 8 Mpixel og Full HD 1080 video, sammen A5 processor fra iPad 2, en ganske heftig lille computer. Se hele Keynoten på dette link (klik på billedet):


Udover iPhone 4S, så blev iOS 5 præsenteret, og begge vil være at finde hos Apple fra den 12 oktober, dog vil man først kunne købe iPhone 4S i danmark fra omkring den 28 okt. Helt samtidigt blev nye iPod Touch og Nano lanceret, prisen er sat ned, en Nano koster nu fra 999 kr. og Touch fra 1499.

1 kommentar:

Sebastian sagde ...

Jeg synes det var mega træls, at vi ikke kom til at se en iPhone 5. - Vi har ventet så længe, også kommer de med en 4S'er som ligner 100 % sig selv. - Derudover er den største feature tale-halløj, som vi ikke en gang kan bruge på dansk, også er det stadig i beta. - Processoren er nok det bedste.