tirsdag, oktober 20, 2009

iMac Mini Mac Macbook

Så Apple opdateret både iMacs, MacBooks og Mac Mini. Og det er med lidt overraskelser. iMac fåes nu i to størrelser, en 21.5" og en MEGA 27" med en superhøj opløsning på masive 2560x1440 pixels. Hvilket samtidigt bliver banket godt på plads af et rigtigt godt grafik kort fra ATI (Radeon HD 4850). Som gør den iMac til en fin gamer maskine og med 27" til et glimerende fjernsyn oven i. Priserne starter fra 7800 kr. (21.5") op til 12800 kr. 27" med Quadcore processor.

MacBook har lige som iMac'n fået et lidt anderledes udseende, hvilket for MacBook'n betyder et mere rundt organisk udseende. Den har også fået det fuldtindbygget batteri fra de andre modeller i Pro serien, så man nukan forvente 7 timers brugs tid i følge Apple. Prisen starter på ca. 6800 kr.

Sidste opdatering, i denne omgang (nu når iMac har fået 4 kerne, så kommer der helt sikkert også en revision af MacBook Pro inden længe, med selvsamme processor) har Mac Mini fået. Jeg kan ikke lige se, hvad der er sket, men de har vist fået hurtigere processor. Og så det ret skægge, der er nu en Mac OSX server Mac Mini, hvor det optiske drev er sløjfet og modellen har i stedet 2 X 500 GB hardisk i. Prisen for den mindste mini er ca. 4000 kr. til 6800 kr. for server udgaven.

Med de nye stationære Macs og som frisalgs køb, har Apple også lanceret en ny mus, kaldet MagicMouse. Ser ret smart ud, men er lige som den forrige ikke helt billig i løssalg, til over 500 kr. Men det det multitouch det er sgu smart. Og så følger den som sagt med nye Mac's

Ingen kommentarer: