fredag, maj 07, 2010

Lidt tættere på.

I tirsdags, stod jeg så med en iPad i hånden. Da en support tekniker fra Stjernholm & Co havde en med, da han var forbi. Og den er lækker, men også tung. Specielt hvis man står med den i den ene hånd, som man ville (og gør) med sin iPhone. Og i dag har Apple så annoceret at iPad vil være til salg i følgende lande fra fredag den 28. maj: Australien, Canada, England, Frankrig, Italien, Japan, Spanien, Svetjs og Tyskland. Men altså ikke her i lille Danmark. Prisen lander på 499£ engelske Pund, incl. engelsk moms. Hvilket vil sige ca. 4350 danske kroner med dansk moms, for den billigste model. Så det kan jo være man skulle lave en udflugt over Atlanten og besøge New York eller et eller andet sted på det Nord Amerikanske kontinent.
Næste trin på er så juli, hvor iPad'n skulle komme til Belgien, Holland, Hong Kong, Irland, Luxemborg, Mexico, New Zeeland, Singapore og Østrig. Hvornår Apple så har tænkt sig at bringe den til Skandinavien, tjaaa? Det ved gud (Steve Jobs) nok kun.

p.s. gutten på billedet hedder Nicolai (elev på Tv-linien på Glad), og har fået fat i en iPad i følge hans Facebook profil. Den heldige rad.

Ingen kommentarer: