tirsdag, november 02, 2010

Tilbuds avisen

Så er der gang de årlige, halv årlige og mere software tilbud. Lige for tiden kører der hele to tilbuds pakker. Nemlig en som hedder The Mac Sale med 10 forskellige programmer til en pris af 49.99$ eller ca. 268 kr. Pakken består af blandt andet af BlitzMax, som er et program til at lave 2D spil, Mariner Write som er en godt skrive værktøj, til dem som er træt af f.eks. Word. De andre programmer er DVD Library, iPad Video Converter, DVD Ripper For Mac, iCollage, Video Studio Express, DiskTools Pro, Flash Decomplier Trillix og Rucksack. Hele pakkens indhold med mere info kan ses på The Mac Sales hjemmeside.


Den anden software pakke hedder The Mac Basket og koster stortset det samme, nemlig 49$.  Denne pakke består skægt nok også af 10 apps, og har blandt andet MacJournal imellem. MacJournal har jeg selv brugt, og kan godt anbefale det til små snippets og mere, man gerne vil gemme og finde frem igen.  Et andet program er noget som hedder Mail Act-On, som er en udvidelse til Apple's Mail program, en af mine kollegaer på TV-Glad, kan næsten ikke undvære det, sin organiseret arbejds tilværelse. De andre programmer i Mac Basket pakken, hedder; Pear Note, Drop Zone, Delta Walker, Compartments, Devon Note, Speed Download, Relationship 2 og Flash Optimizer.

The Mac Basket pakken løber kun til ca. d. 15 november, The Mac Sale har ikke opgivet en udløbsdato.
Af de to pakker, fremstår The Mac Basket som noget mere professionelt i sin fremtoning, men det skal overhovedet ikke betyde at de enkelte programmer i pakkerne, på nogen måde er dårlige.

Ingen kommentarer: