onsdag, marts 02, 2011

iPad 2

Så præsenterede Steve Jobs den nyeste Apple dims, som undertegnet absolut vil kaste penge efter i det øjeblik det er muligt i lille danmark. Og det bliver det efter al sandsynlighed d. 25 marts, ca. 15 dage efter at det kan lade sig gøre i USA. Den nye iPad er både tyndere or hurtigere end den gamle, som samtidigt har fået et nøk nedaf i prisen, og koster nu 3099 kr. for den mindste version. Før prisen var vist 3700 kr. Det betyder sikkert samtidigt, at den nye iPad 2, kommer til at koste det samme som iPad 1 kostede da den blev lanceret. iPad 2 har også fået 2 video kameraer indbygget, og der er så kommet FaceTime og PhotoBooth som Apps. Indbygget er også et gyroscop,  så den kan finde ud af, hvad der er op og ned. Hvad der ikke er, er ThunderBolt og kortlæser, som mange ellers havde skrevet om.  Anywho så kan man læse og se mere på dette link: apple.dk/ipad.

Der blev samtidigt vist en demo, af iOS 4.3 som kommer samtidigt (som gratis download) med at iPad 2 bliver frigivet i USA. En af de ting som er i software opgraderingen er noget Apple kalder personal Hotspot, hvilket samtidigt betyder, at jeg kun køber en Wifi iPad 2, da jeg så kan dele mit 3G internet fra min iPhone til iPad, hvis jeg ville, og dermed ikke har brug for en iPad med 3G. Læs mere om de kommende iOS ændringer/opgraderinger på dette link: apple.com/ios/ .


Præsentationen af iPad 2 og mere kan ses på dette Podcast link.
Kan også ses på Apple's Event side i din browser, på dette link.

Fandt også denne ret coole video, der viser hastigheden på den nye iPad og blandt andet PhotoBooth, på Engaget. Hop frem til ca. 1:30 for at se Photobooth i funktion.

Ingen kommentarer: