mandag, oktober 13, 2008

The night before the next night!

Open Office 3 er kommet ud i den endelige version. Og kan hentes i en Intel Mac udgave på dansk på dette link. Det virker ikke som om, der er kommet en færdig udgave af pakken til de gamle PPC Mac (G3, G4 & G5), den sidste jeg har kunne finde i denne omgang er OpenOffice 3 RC4, som kan hentes her. Men der kan ikke være meget forskel i RC4 udgaven og den færdige. Men noget kunne tyde på at Open Office pakken bliver mere og mere udbredt, dets hjemmeside http://www.openoffice.org har en meget minimal side oppe lige nu med denne besked: "Apologies - our website is struggling to cope with the unprecedented demand for the new release 3.0 of OpenOffice.org. The technical teams are trying to come up with a solution." Så det tyder på succes.

Nå'm det er jo aftenen før, at Apple kommer med nyt, og rygter er der mange af, men det virker som meget sikkert, at både MacBook Pro og MacBook vil blive opdateret med nye modeller. Største forandring kommer i MacBooks, som går over til et aluminiums kabinet lige som MacBook Pro, men hvad Apple egentlig præsenterer ved de fleste først i morgen efter klokken 19 engang.

En helt anden ting, jeg har lige installeret en Plug-in/udvidelse til Safari, kan anbefales. Det er sgu næsten som at få en helt ny browser (weblæser), se mere på dette link om udvidelsen som hedder Glims, nå ja og så er den helt gratis.

Ingen kommentarer: